کاهش ریسک دیابت با رژیم غذایی مدیترانه ای-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

کاهش ریسک دیابت با رژیم غذایی مدیترانه ای

تحقیقات جدید نشان می دهد که مطالعات قبلی ممکن است میزان تاثیر رژیم مدیترانه ای برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را دست کم گرفته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۹۲
کاهش ریسک دیابت با رژیم غذایی مدیترانه ای

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث لاین، به گفته محققان، رژیم غذایی مدیترانه ای ممکن است خطر دیابت نوع ۲ را حتی بیش از آنچه قبلاً تصور می‌شد کاهش دهد.

در این مطالعه، محققان دانشگاه کمبریج آزمایش خونی را برای تعیین تأثیر رژیم غذایی مدیترانه ای بر خطر دیابت نوع ۲ انجام دادند.

این آزمایش ارتباط قوی‌تری را بین رژیم غذایی مدیترانه ای و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به آزمایش‌های قبلی که بر اساس گزارش‌های شخصی بود، شناسایی کرد.

این اولین مطالعه در نوع خود است که از آزمایش خون برای اندازه گیری سطوح مولکول‌های خاص و محاسبه امتیاز نشانگر زیستی در خون استفاده می‌کند. تحقیقات قبلی براساس گزارشات خود افراد بود.

نشانگرهای زیستی ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تایید می‌کنند.

این مطالعه نمرات نشانگرهای زیستی ۳۴۰۲۳۴ نفر را که در هشت کشور اروپایی زندگی می‌کنند مورد بررسی قرار داد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر مصرف مقدار زیادی سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، آجیل، دانه‌ها، حبوبات، ماهی، گیاهان دارویی و روغن زیتون، همراه با مقداری گوشت، مرغ و لبنیات تأکید دارد. از اینرو سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های غیراشباع است که با فواید سلامتی مرتبط هستند.

این رژیم غذایی دارای تراکم مواد مغذی بسیار بالایی است و حاوی غذاهای زیادی است که به خودی خود باعث کاهش مرگ و میر و کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن می‌شود.

به گفته محققان، این الگوی غذایی سالم نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی و کاهش عوامل خطر مانند چاقی، دیابت، کلسترول بالا و فشار خون بالا دارد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار